Onlinekurser i stickning

Kurserna sänds online & live på svenska, nja fast en del är inspelade ...
 CET/Stockholm tid.
Har du tips om någon kurs som du vill ha, hör av dig!
Vill du hellre ses i verkligheten? Kolla in stickkurserna i Uppsala här.

Alla kurser i stickning är online

Det finns kurser i stickning för dig som vill ses online & live tillsammans med andra och för dig som hellre vill se inspelat material för dig själv. Kurserna i stickning som sänds online & live på Zoom, sänds i CEST/ Stockholm tid med mig, Rebecca Liljefors. Just nu är alla kurser på svenska.

Livesändning innebär att vi kommunicerar med varandra över skärmen, du och jag, var vi än befinner oss i världen.
Jag sänder via två kameror så du ser både mig och mina händer med det jag visar. Fördelen med att sända live i realtid, till skillnad från streamade inspelade kurser, är att vi kan kommunicera med varandra i realtid, lära oss, prata och har roligt tillsammans. Det går över förväntan bra.

- Live kurs: Sök på live om du vill hitta en kurs att gå med andra på ett specifikt datum
- Inspelad självstudiekurs: Sök på inspelad eller självstudier om du vill gå en inspelad kurs, den startar så fort du har betalat.

 Hittar du inte den kurs du söker, hör av dig till mig på hej@sticka.one och berätta vilken kurs du drömmer om att gå! 

Alla kurser

Community för alla!

Gå gärna in i det gemensamma chattrummet för medlemmar och berätta lite om dig själv, vad du heter, var du bor och vad du vill lära dig att sticka! Här kan vi stötta och hjälpa varandra med olika problem relaterade till stickning och textila tekniker. / Rebecca

Live webbinar om stickning

Var med på live webbinarium - en minikurs i stickning. Ungefär en gång i månaden lär vi oss smått och gott inom stickningens oändliga värld. Gratis.
Kolla här när nästa webbinarum är.